Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Tonnikala vedessä 7g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Tomaatti, tuore7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g176kcal16.6g1.2g11.6g0.2g
Valittu annoskoko62g88kcal8.3g0.6g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal4.2g0.3g2.9g0.1g
Arvot/100g100g141kcal13.3g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388