Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Spagetti Myllyn Paras16g57kcal2.1g11.5g0.2g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.7g12kcal1.9g1g0g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g245kcal10g29.8g8.8g2.8g
Valittu annoskoko62g123kcal5g14.9g4.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna31g61kcal2.5g7.5g2.2g0.7g
Arvot/100g100g197kcal8g23.9g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569