Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g19g32kcal1.9g0.5g2.5g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g31g11kcal0.8g1.5g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g127kcal6.2g5g9.2g0g
Valittu annoskoko63g64kcal3.1g2.5g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal1.6g1.3g2.3g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206