Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)11g76kcal0g0g8.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g3.9g13kcal0.7g1.8g0.3g0.7g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g14g48kcal1.6g9.7g0.3g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 5.3g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 13g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Sokeri 9g38kcal0g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g381kcal6.6g44.4g19.4g3g
Valittu annoskoko63g191kcal3.3g22.2g9.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna31g95kcal1.7g11.1g4.9g0.8g
Arvot/100g100g305kcal5.3g35.5g15.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101588