Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 16g | 56kcal | 2g | 10.3g | 0.6g | 0.9g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 19g | 23kcal | 4g | 0g | 0.8g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 6.3g | 6.9kcal | 1.1g | 0.1g | 0.2g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 6.3g | 0.7kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 3.1g | 0.8kcal | 0g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 6.3g | 1.3kcal | 0g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Kurkku, tuore | 6.3g | 0.6kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 125g | 179kcal | 14.4g | 22g | 3.2g | 2.4g | |
Valittu annoskoko | 63g | 89kcal | 7.2g | 11g | 1.6g | 1.2g | |
Annoskoko puolitettuna | 31g | 45kcal | 3.6g | 5.5g | 0.8g | 0.6g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.5g | 17.5g | 2.6g | 1.9g |