Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)7.5g18kcal0.8g0g1.5g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 9g15kcal2.6g0g0.5g0g
Lihapullat saarioinen3.1g7.5kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Hapankaali 16g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.9g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3.1g16kcal0.5g0g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g133kcal9.6g4g8.2g1.8g
Valittu annoskoko63g66kcal4.8g2g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g33kcal2.4g1g2.1g0.5g
Arvot/100g100g106kcal7.7g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351