Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)16g27kcal2.3g0.1g2.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g3.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g87kcal5.4g5.2g5g0.2g
Valittu annoskoko62g44kcal2.7g2.6g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g22kcal1.4g1.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.3g4.2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326