Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g25g61kcal2.5g2g4.5g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl6.3g2.2kcal0.1g0.4g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.3g18kcal0.5g0.6g1.5g0.1g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g219kcal7.2g7.4g17.2g0.2g
Valittu annoskoko63g110kcal3.6g3.7g8.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g55kcal1.8g1.9g4.3g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.8g5.9g13.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523