Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g8.3g10kcal0.1g0.5g0.8g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Lohifilee 21g41kcal3.9g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g135kcal9g8g7.4g1.2g
Valittu annoskoko63g68kcal4.5g4g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g34kcal2.3g2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g108kcal7.2g6.4g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908