Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.2g1.8kcal0.3g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g108kcal3.2g22.1g0.4g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g35kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g318kcal9.8g46.2g9.6g2.2g
Valittu annoskoko63g159kcal4.9g23.1g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna31g80kcal2.5g11.6g2.4g0.6g
Arvot/100g100g254kcal7.8g36.9g7.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741