Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 2.3g6.6kcal0.4g0.6g0.1g0.9g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen2.3g6.7kcal0.7g0g0.4g0.7g
Puolukkasurvos sokeroimaton 24g9kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g53kcal3g5g1.4g5.8g
Valittu annoskoko62g27kcal1.5g2.5g0.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal0.8g1.3g0.4g1.5g
Arvot/100g100g43kcal2.4g4g1.1g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621