Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g38g12kcal0.3g2.7g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)17g38kcal3.2g0g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.2g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g123kcal9.8g6g7g0.2g
Valittu annoskoko63g62kcal4.9g3g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g31kcal2.5g1.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g98kcal7.8g4.8g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353