Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g17g43kcal0.8g0.6g4.5g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g8.3g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g6.3g12kcal1.6g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g205kcal11.8g2.6g17g0.2g
Valittu annoskoko63g102kcal5.9g1.3g8.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g51kcal3g0.7g4.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870