Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.4g0.4g1.1g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Hiiva 1.4g1kcal0.2g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g363kcal8.8g54.4g11.6g2.8g
Valittu annoskoko63g182kcal4.4g27.2g5.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna31g91kcal2.2g13.6g2.9g0.7g
Arvot/100g100g291kcal7g43.5g9.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403