Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 26g6.3kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g52kcal3.6g1.6g3g1.4g
Valittu annoskoko63g26kcal1.8g0.8g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal0.9g0.4g0.8g0.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.3g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901