Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.3g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Kevytmaito (Valio)7.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.3g26kcal2g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g153kcal9.6g2.4g11g1.6g
Valittu annoskoko63g76kcal4.8g1.2g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g38kcal2.4g0.6g2.8g0.4g
Arvot/100g100g122kcal7.7g1.9g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690