Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g28g56kcal3.9g0.6g4.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g158kcal8.2g3.4g12g0.2g
Valittu annoskoko63g79kcal4.1g1.7g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g40kcal2.1g0.9g3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.5g2.7g9.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565