Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 23g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%9g8.4kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g50kcal1g4.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko63g25kcal0.5g2.1g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal0.3g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g40kcal0.8g3.4g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204