Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g211kcal10.6g2.6g17.4g1.4g
Valittu annoskoko63g106kcal5.3g1.3g8.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g53kcal2.7g0.7g4.4g0.4g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366