Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
CousCous, keitetty 100g7g13kcal0.3g2.4g0.3g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%7g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g134kcal10g8.6g6.6g1.4g
Valittu annoskoko63g67kcal5g4.3g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g34kcal2.5g2.2g1.7g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8g6.9g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338