Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 18g58kcal1.8g11.7g0.2g0.6g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g13g34kcal2.3g0.1g2.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g6.1g18kcal1.6g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g238kcal12g27.4g8.4g2g
Valittu annoskoko63g119kcal6g13.7g4.2g1g
Annoskoko puolitettuna31g59kcal3g6.9g2.1g0.5g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.9g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944