Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g25g33kcal5.2g0g1.2g0g
Sipulikuutiot Apetit9g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Maizena maissitärkkelys2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)6.2g5.1kcal0.6g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g110kcal11.8g7g3.4g0g
Valittu annoskoko63g55kcal5.9g3.5g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna31g27kcal3g1.8g0.9g0g
Arvot/100g100g87kcal9.4g5.6g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110