Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Mozzarella light3.8g6kcal0.8g0g0.3g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g13g8.8kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g71kcal5.4g3g3.8g2.2g
Valittu annoskoko63g36kcal2.7g1.5g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g18kcal1.4g0.8g1g0.6g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147