A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g22g50kcal4.2g0g3.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.7g0g2g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g161kcal12.2g2g11.4g0.6g
Valittu annoskoko63g81kcal6.1g1g5.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g40kcal3.1g0.5g2.9g0.2g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.6g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278306