Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%11g15kcal2.1g0g0.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g11g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g4.1g6.2kcal0g0.2g0.5g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g6.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g3.4g12kcal0.3g2.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g95kcal5.4g9g4.2g0.2g
Valittu annoskoko63g48kcal2.7g4.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g24kcal1.4g2.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193