Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen20g27kcal3.7g0g1.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g39g14kcal0.4g2.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g91kcal8.4g5.4g4g0.2g
Valittu annoskoko63g45kcal4.2g2.7g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g23kcal2.1g1.4g1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.7g4.3g3.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413