Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g31g34kcal7.2g0g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g3.5g15kcal0.2g0.1g1.6g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g138kcal15.4g2.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko63g69kcal7.7g1.3g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g35kcal3.9g0.7g1.8g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2.1g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868