Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Paprika keskiarvo 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne 5.3g3.7kcal0.3g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Pesto, punainen Eldorado6.3g31kcal0.3g0.7g3g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g16g52kcal1.9g10.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g244kcal16.8g24.6g8.8g3g
Valittu annoskoko63g122kcal8.4g12.3g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna32g61kcal4.2g6.2g2.2g0.8g
Arvot/100g100g194kcal13.4g19.6g7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615