Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.2g4kcal0.2g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g156kcal10g3.2g11.4g1.6g
Valittu annoskoko63g78kcal5g1.6g5.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g39kcal2.5g0.8g2.9g0.4g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.5g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158