Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g26g91kcal3.1g18.9g0.4g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g13g19kcal2.9g0.5g0.4g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g6.5g16kcal1.2g0g1.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g272kcal14.6g40g5.4g0.4g
Valittu annoskoko63g136kcal7.3g20g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g68kcal3.7g10g1.4g0.1g
Arvot/100g100g217kcal11.6g31.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733