Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 15g2kcal0.2g0.1g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 8.7g12kcal0.2g2.1g0.2g0.3g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g5g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkku 14g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Auringonkukkaöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g108kcal3.8g6.4g7g1.8g
Valittu annoskoko63g54kcal1.9g3.2g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal1g1.6g1.8g0.5g
Arvot/100g100g86kcal3g5.1g5.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381