Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7.8g10kcal0.7g1.4g0.2g0.4g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka1g1.8kcal0g0.1g0.1g0.1g
Maissi jyvät 13g19kcal0.4g3.3g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g11g15kcal1.7g0.2g0.9g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g104kcal5.6g10.2g4.2g2g
Valittu annoskoko63g52kcal2.8g5.1g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna32g26kcal1.4g2.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.1g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754