Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 20g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 20g25kcal4.1g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g18g6.2kcal0.3g1.2g0g0.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g5.9g23kcal1.7g0.1g1.8g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g125kcal12.8g3.4g6.6g1.4g
Valittu annoskoko63g63kcal6.4g1.7g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g31kcal3.2g0.9g1.7g0.4g
Arvot/100g100g100kcal10.2g2.7g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374