Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai92g323kcal11.1g65.5g1.9g2.8g
Maito, Kevyt47g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.1g0g
Sokeri 78g317kcal0g78.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 300g134kcal0.6g28.3g0.3g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g2317kcal44g355.6g76.4g16.4g
Valittu annoskoko620g1158kcal22g177.8g38.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna310g579kcal11g88.9g19.1g4.1g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254