Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.2g0g
Siirappi, tumma14g45kcal0g10.4g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.7g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g111kcal3.8g22.4g0.7g0.9g
Oivariini, 60 (100g)30g166kcal0.3g0.3g18.1g0g
Liivatelehti, gelatiini8g28kcal6.9g0g0g0g
Flora vispi 20%100g221kcal3g5g20.1g0g
Flora Vanilla 12%100g191kcal4.5g16g12g0g
Sokeri 34g138kcal0g34.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6g24kcal0g6g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g120g325kcal9.6g14.4g24.1g0g
Puolukka 120g47kcal0.5g8.2g0.6g3.1g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g2928kcal58.6g263.4g174.6g8g
Valittu annoskoko620g1464kcal29.3g131.7g87.3g4g
Annoskoko puolitettuna310g732kcal14.7g65.9g43.7g2g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137