Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 50g43kcal1.6g2.2g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g85g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Oliivi kivetön musta rainbow25g45kcal0.2g1.4g4.3g0g
Katkarapu 100g69kcal14.5g0g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g161kcal2.7g2.7g15g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 50g190kcal14g0g15g0g
Muna, annos 60g60g53kcal4.6g0.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g2559kcal97.2g158.2g167.2g9.2g
Valittu annoskoko620g1280kcal48.6g79.1g83.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna310g640kcal24.3g39.6g41.8g2.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460