Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g200g244kcal44.8g0g7.1g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g125g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Basilika, tuore 6.3g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g737kcal99.4g28.2g23.4g4.6g
Valittu annoskoko620g369kcal49.7g14.1g11.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna310g184kcal24.9g7.1g5.9g1.2g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234