Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g50g170kcal4.3g36.1g0.9g3.5g
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 125g129kcal4.3g22.5g1.3g3.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)188g66kcal1.9g13g0.9g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)50g90kcal11.5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g981kcal46.2g153.8g16.4g23.2g
Valittu annoskoko620g490kcal23.1g76.9g8.2g11.6g
Annoskoko puolitettuna310g245kcal11.6g38.5g4.1g5.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349