Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Herkkusieni 1200g191kcal25.2g3.6g4g18g
Paprika keltainen 480g145kcal4.5g24.5g1g9.6g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g120g84kcal9.6g9.8g4.3g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g120g264kcal0g64.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g40g133kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee1920g1978kcal443.5g0g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g7049kcal1125.8g318.6g90.2g151.6g
Valittu annoskoko6200g3524kcal562.9g159.3g45.1g75.8g
Annoskoko puolitettuna3100g1762kcal281.5g79.7g22.6g37.9g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369