Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g1333g2027kcal266.7g0g106.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3333g1167kcal53.3g230g3.3g46.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1333g241kcal7.5g33.3g5.3g9.3g
Sipuli, paistettu 133g135kcal1.7g6.5g10.9g2.3g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g7282kcal669g561.4g253.2g119.4g
Valittu annoskoko6200g3641kcal334.5g280.7g126.6g59.7g
Annoskoko puolitettuna3100g1821kcal167.3g140.4g63.3g29.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009