Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2400g3338kcal266.4g9.6g249.6g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl300g2700kcal0g0g300g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g60g234kcal0g58.8g0g0g
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Mansikka 680g316kcal3.4g57.1g1.4g12.9g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g25423kcal692g3014.8g1119.6g99.8g
Valittu annoskoko6200g12712kcal346g1507.4g559.8g49.9g
Annoskoko puolitettuna3100g6356kcal173g753.7g279.9g25g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692