Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala1000g2400kcal110g440g20g120g
Tonnikala vedessä 2300g2402kcal516.1g0g34.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Polar 5% juusto1000g1700kcal310g0g50g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g400g440kcal72g8g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g14493kcal2034.2g1010g242g282g
Valittu annoskoko6200g7247kcal1017.1g505g121g141g
Annoskoko puolitettuna3100g3623kcal508.6g252.5g60.5g70.5g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391