Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino667g2267kcal153.3g353.3g24.7g40g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1333g1841kcal250g0g93.3g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g667g467kcal21.3g80g4.7g20.7g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 2333g879kcal88.7g119g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 600g753kcal66g1.6g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g12777kcal1173.6g1165.4g360.6g141.8g
Valittu annoskoko6200g6388kcal586.8g582.7g180.3g70.9g
Annoskoko puolitettuna3100g3194kcal293.4g291.4g90.2g35.5g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381