Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4000g5005kcal840g0g180g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12416g22201kcal1775.8g164g1613.4g17.8g
Valittu annoskoko6208g11100kcal887.9g82g806.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna3104g5550kcal444g41g403.4g4.5g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061