Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g3403g11399kcal408.3g2245.8g81.7g279g
Grahamjauho 208g682kcal22g126.2g4.6g20.6g
Siirappi 151g456kcal0.2g112.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 151g489kcal43.9g10.6g30.2g46.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 121g816kcal32.5g8.3g70.2g14.9g
Rypsiöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Vesi1890g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 189g141kcal24.8g2.1g0.8g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12416g29636kcal1063.4g5010.2g564g747.6g
Valittu annoskoko6208g14818kcal531.7g2505.1g282g373.8g
Annoskoko puolitettuna3104g7409kcal265.9g1252.6g141g186.9g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010