Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g193g54kcal1.2g11.5g0.4g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka23g2.5kcal0.3g0.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6.8g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Vesi342g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.3g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g264kcal6.4g33.8g11.6g13g
Valittu annoskoko621g132kcal3.2g16.9g5.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna311g66kcal1.6g8.5g2.9g3.3g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406265