Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 263g364kcal32.8g0.8g25.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki320g179kcal27.2g16g0.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g22g131kcal4.6g1.4g11.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Canderel makeutusjauhe10g39kcal0.3g9.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1477kcal129.8g68g76.2g0g
Valittu annoskoko621g739kcal64.9g34g38.1g0g
Annoskoko puolitettuna311g369kcal32.5g17g19.1g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856