Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)140g79kcal11.9g7g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g56g162kcal0.7g31.4g0g22.4g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g56g196kcal7.9g30.8g4.5g6.2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g140g463kcal14g98.1g1.5g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl2.8g23kcal0g0g2.8g0g
Mustikka, Pakkasmarja168g56kcal0.8g10.8g1g5.6g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g20g8.2kcal1.9g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g4.2g12kcal0.1g2.4g0g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g2096kcal82.6g363.6g26.6g71.8g
Valittu annoskoko621g1048kcal41.3g181.8g13.3g35.9g
Annoskoko puolitettuna311g524kcal20.7g90.9g6.7g18g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047