Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g376g113kcal3.8g15g1.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija47g146kcal5.2g0g13.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)94g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Tonnikala öljyssä 28g53kcal7.6g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g800kcal37.2g39.2g46.6g0.2g
Valittu annoskoko621g400kcal18.6g19.6g23.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna311g200kcal9.3g9.8g11.7g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995