Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g5.6g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Bataatti, kuorittu 242g196kcal3.8g40.7g0.1g7.2g
Lanttu 230g66kcal2.3g10.6g0.7g4.1g
Purjosipuli 51g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g59kcal4g0g4.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g771kcal24.6g112.8g18g27.2g
Valittu annoskoko621g386kcal12.3g56.4g9g13.6g
Annoskoko puolitettuna311g193kcal6.2g28.2g4.5g6.8g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951